Perillä!

Moikka!

Huhhuh, täällä myö nyt ollaan! Ensimmäinen yö nukuttu täällä majapaikassa ja tavarat alkaa löytää jo kaappeihin. Lähettiin reissuun siis Helsingistä sunnuntaina klo 16:50 ja eilen saavuttin tänne 11:25. Lähtö Helsingistä oli vähän haikee, mutta nyt fiilis on hyvä ja onneksi netti toimii niin voi olla yhteyksissä kotiin. Matka meni yllättävän nopeesti ja saatiin viimeisellä lennolla nukuttua ihan hyvin.

Laitan tähän paljon kuvia matkasta, alkaen Suomesta...




















Miun sisko oli tullut Tampereelta sanomaan heipat 💗















Meijän lento lähti portilta 52 ja haluttiin vielä tehdä viimosia ostoksia joten ei keretty nauttimaan näistä skumpista vaikka se ehkä vaikuttaa kuvassa siltä! 

Ykkösellä alas ja matka jatkuu!









Lennettiin Qatar Airwaysilla, joka oli meille molemmille uus lentoyhtiö. Ostettiin lentoliput suoraan Qatarin sivuilta, koska se vaikutti meistä kaikista luotettavimmalle. Liput makso noin. 700€ ja ostettiin ne jo syyskuussa kun saatiin vain päivät varmistettua reissulle. 

Lentokone oli siisti ja jokaisen omissa näytöissä oli niin paljon tekemistä etten kerenny ees avata kirjaa tai tehdä mitään mitä olin matkalle suunnitellut. Lentoyhtiöö voin kyllä suositella muillekkin. 














Saavuttiin Dohan lentokentälle illalla suomen aikaan noin 23:00. Koneesta oli hienot näkymät vaikka ne ei ehkä ihan välity tähän kuvaan.















Dohan lentokenttä oli kyl hienoin kenttä missä oon käyny ja selkein. Meijän vaihto oli vaan kolme ja puol tuntia, joten saatiin se helposti kulutettua ihmetellessä ja kaupoissa. Toi nalle oli kyllä jotenkin pelottava, mutta jonkun mielestä ehkä hieno taideteos! 😃































Tuolla oli myös junia millä pysty menemään terminaalin eri osiin vaikkei se ollu ees iso. Näillä taitaa olla liikaa rahaa tuhlattavaks.
















Koneen näkymät oli pelkästään tälläset ku tultiin, saavuttiin siis kirjaimellisesti keskelle ei mitään!









Tässä ollaan just laskeuduttu Namibiaan ja tajuttu kuin KUUMA täällä on! 😃 Lentokentällä meillä meni hirveesti aikaa viisumien kanssa ja passin tarkastuksessa, mutta kaikki meni kuitenkin hyvin ja päästiin maahan! Kuski ja laukutkin oli oottamassa meitä, joten kaikki hyvin!








Tää vasemman puoleinen liikenne vaatii kyllä totuttelua, varsinkin tien ylityksissä, koska sekunnin kestäviin vihreisiin valoihin ei kannata luottaa! 😅

Meille oltiin sanottu että matkalla lentokentältä kaupunkiin voi nähä apinoita, mutta niiden sijasta nähtiin kolme kirahvia! Ne oli niin ihania, en malta ottaa tulevaa safari reissua että nään lisää eläimiä! 😍

Ainiin ja matkalla meijän kuski ja siis samalla meijän majapaikan pitäjä halus kuivalihaa, joten päästiin heti maistelee jotain kuivalihaa ja mistä eläimestä se oli, niin ei hajuakaan! 







Tää kuva on meijän majapaikan etupihalta! Ei olla vielä keretty tai ees haluttu mennä tonne loikoilee, koska päivisin lämpö nousee yli 35 asteen, joten varjo on ollu päivisin aika houkutteleva!














Majotutaan Amandan kaa ainanki toistaiseks kahestaan tämmösessä neljän hengen huoneessa. Kuun lopussa tänne tulee lisää suomalisia, joten sitten ehkä saadaan kämppäkavereita.


















Tällä hetkellä jaetaan tää keittiö vaan yhen hollantilaisen tytön kanssa, joten tilaa riittää!

































Eilen käytiin iltapäivällä vielä ruokakaupassa ja saatiin ostettua mitä haluttiinkin. Sen jälkeen oltiin niin väsyneitä, että purettiin vähän laukkuja ja nukuttiin päiväunet. Illalla pelailtiin afrikan tähteä hollantilaisen vaihtarin Rhomyn kanssa ja mentiin takas nukkumaan.

Nukuttiin tänään vähän myöhempään ja lähettiin pirteinä tän Rhomyn kanssa tutustumaan kaupunkiin. Käytiin myös pyörimässä vähän kaupoilla, mutta hillittiin vielä meijän shoppailu himot! Ostettiin kuitenkin SIM-kortit, joten nyt netti toimii jokapaikassa. Miun piti kirjottaa tää teksti jo päivällä, mutta lähettiinkin Rhomyn kanssa karaoke baariin, missä yllättäen tavattiin suomalaisia vaihtareita ja muutamia paikallisiakin. Se oli kyllä niin erilaista verrattuna suomalaiseen karaokeen, siellä työntekijät laulo ja tanssi melkeen enemmän ku asiakkaat ja kaikki oli niin ystävällisiä ja sosiaalisia! 😃 Tää on kyl pien kulttuurishokki näin alkuun!

Kirjottelen myöhemmin erikseen mm. ruoasta ja tästä kaupungista, kunhan ensin tutustutaan paremmin. Nyt käyään kuitenkin nukkumaan ja huomenna mennään tapaamaan yliopistolle meidän yhteyshenkilöä Louisea ja kuullaan lisää tulevasta harkasta ja aikatauluista. 

Terveiset Suomeen
Essi

Kommentit

Suositut tekstit