Tästä se alkaa!

Moikka!

Täällä kirjottelee Essi 21v, toisen vuoden ensihoitajaopiskelija. Oon Kotkassa koulussa, mutta sydän ja koti kuitenkin Etelä-Karjalassa ja tarkemmin Imatralla. Tänään vaihan maisemaa täältä karjalasta "vähän" etelämmäksi, vois sanoo että maailman toiselle puolelle, Namibian pääkaupunkiin Windhoekkiin.


Jos et vielä tienny missä on Namibia ja Windhoek, niin nyt pääsit sieki toivottavasti kartalle.













Kerron kuitenkin vielä vähän lisää itestäni ja koulustani. Oon siis Imatralla käynyt lukion ja sen jälkeen viettänyt yhden välivuoden Imatran McDonaldsilla töissä. Hain keväällä 2016 eri kaupunkien ensihoitaja koulutuksiin ja onnekseni pääsinkin aloittamaan koulun sitten syksyllä. Kouluun lähin ilman mitään aiempaa osaamista kun samalla monet meidän luokalla oli jo lähihoitajia ja tehnyt töitä perustason ensihoitajana. Heiltä oon kuitenkin oppinut paljon ja pikkuhiljaa alan jopa ymmärtämään puolia heijän puheista (:D).

Meen Namibiaan tekemään kolmatta työharjoittelua, aijemmat työharjoittelut oon tehny Kotkassa Karhulan sairaalan vuodeosastolla ja Tampereella TAYSin keuhko- ja ihosairauksien vuodeosastolla. Tää harjoittelu on todennäköisesti aika erilainen aiempiin verrattuna, mutta kirjoittelen siitä sitten paikan päällä.

Onneks en lähe siis yksin matkaan! Vaan saan matkaseuraks Amandan. Amanda on perustason ensihoitaja, joten mahtavaa että ei tarvii miun tietojen ja taitojen varassa pelkästään olla. Ollaan siis samalta luokalta ja heti ekasta päivästä lähtien vietetty aikaa porukassa aina kun ollaan vaan Kotkassa oltu. Joten matkasta tulee varmasti aika mahtava.


Tässä myö ollaan ja paljon lisää kuvia meistä luvassa!
















Nyt on kuitenkin aika alottaa matka, äiti ja iskä onneks lähtee viemään miut Helsinki-Vantaalle, missä nähään Amandan kanssa. Lento lähtee tänään 16:50 ja perillä ollaan huomenna 11:25 Namibian aikaa, tai siellähän on siis sama aika kun meillä täällä Suomessa. Koitan päästä nopeasti kirjoittelemaan, kun päästään netin äärelle.

Hyvää kevään alkua kaikille!


Kommentit

Suositut tekstit